Rødderne stikker dybt i den dejlige, sydfynske jord, hvor Claus Holm er bosat med sin kone i Svendborg. Han elsker det fynske og begejstres ved naturen, jorden og områdets brede udvalg af små producenter, der beriger køkkenet med friske råvarer.
Efter sin kokkeuddannelse lød startskuddet til et travlt og diverst liv som smagsudvikler og professionel kok. Siden er det blevet til mange år med erfaringer fra restaurationslivet som såvel selvstændig som ansat i både ind- og udland, foredragsholder, forfatter, kok på Go´ Morgen Danmark og hver eftermiddag på TV2s program Go'appetit.
Der ud over er Claus Holm en vigtig del af COOP’s projekt - Sammen om bedre mad -, der har fokus på at bygge bro mellem producenter ...
Claus Holm har altid arbejdet med mad, og den ro og den glæde han finder ved at arbejde med friske råvarer, opskrifter, godt køkkengrej / køkkenudstyr og smagsudvikling i sit køkkenværksted, giver ham dagligt bekræftelse i, at han er på den rette hylde: Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre.